Inschrijven

Voorinschrijvingen (tot vrijdag 04/10/2024)

Afstanden

Early bird (1 - 500)

Vanaf 501

Dag

60 km

€ 55

€ 65

€ 68

20 km

€ 25

€ 30

€ 33

T-shirt

€ 15

€ 15

€ 25

Leden Wandelsport Vlaanderen: € 3 korting voor de 60 km, € 2 korting voor de 20 km.

Groepsinschrijvingen

(tot  23 september – 23u59)

Wil je samen met je vrienden, organisatie of bedrijf wandelen? Schrijf je dan in als groep!

  • Alle inschrijvingen dienen op hetzelfde moment ingegeven te worden om te voorkomen dat de groep over verschillende waves verdeeld wordt.
  • Groepen die op verschillende tijden inschrijven trachten we in dezelfde wave te plaatsen maar dit kan niet gegarandeerd worden.
  • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
  • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.d.m worden niet aanvaard.
  • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
  • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren.
  • Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
  • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep is afgesloten, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.

T-shirt

Bij je inschrijving kan je een unieke A.S.Adventure Brussels 60 T-shirt bestellen voor slechts 15 euro.

Opgelet: dit T-shirt is in beperkte oplage beschikbaar en wordt verkocht tot einde voorraad!  

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de AS Adventure Brussels 60. Lees deze voorwaarden grondig na.