Praktische info

60 km rond onze hoofdstad, met passage in de vele parken en natuurdomeinen, dat zijn er maar liefst 30.   De ondergrond is een mix van verhard en onverhard en is verrassend veelzijdig (zoals Brussel dus😉). 

Wie 60 km teveel van het goede vindt, kan kiezen voor een mooie tocht van 20 km.

Zodra het parcours 100% klaar is, kan je het hier terugvinden.

Naast een goed bepijld parcours bieden we ook volgend deelnamepakket aan:

  • Startkaart met chip (enkel 60km) voor tijdsmeting
  • Bevoorrading onderweg (+- iedere 10 km) en aan de finish
  • Exclusieve herinneringsmedaille
  • Pasta halfweg  (enkel 60 km)
  • Sportinez verzekering 

Zaterdag 5 oktober

Atomium
Eeuwfeestlaan – 1020 Brussel

   – 5u-6u : vrije start 60 km
   – 8u-11u : vrije start 20 km

Finish sluit om 20u

Je ontvangt na inschrijving een bevestigingsmail met daarin de link naar je E-ticket.   Met dit E-ticket kan je je startkaart afhalen :

   – op vrijdag 4 oktober tussen 16u en 19u.
   – op zaterdag 5 oktober tussen 4u en 5u50 (60km) /10u50 (20km).

Als je een T-shirt hebt besteld, dan ontvang je samen met je startkaart een T-shirtbonnetje. Hiermee kan je aan de T-shirtstand je bestelde T-shirt afhalen.  Opgelet: je krijgt de maat van T-shirt mee dat je bestelde bij inschrijving.

Let op: het aanduiden van de gewenste maat bij het inschrijven is louter informatief en geen garantie dat deze maat bij het afhalen van de T-shirt nog beschikbaar is. Hoe vroeger je je T-shirt komt ophalen, hoe meer kans je hebt dat de gewenste maat nog beschikbaar is.

De tijdsmeting gebeurt via een elektronische chip. Deze chip, aan de achterzijde van de startkaart, meet de nettotijd tussen start en finish. Dat betekent dat je tijd pas begint te lopen als je over de startlijn passeert. Op de rustposten ligt ook steeds aan de inkom (of aan de uitgang) een timingmat. Wandel daar zeker over, want dan wordt je aanwezigheid geregistreerd en weet het thuisfront dat je die rustpost gehaald hebt.

Draag je startkaart als je een timingmat over gaat zeker boven je kledij! 

Er zijn onderweg 5 rust-en bevoorradingsposten voor de 60 km en 1 voor de 20 km. Eindbevoorrading aan de finish is eveneens voorzien voor beide afstanden.  In de loop van september vind je hier een compleet overzicht van wat je exact kan vinden op elke bevoorradingspost.  Zo kan je desgewenst dit aanbod aanvullen met persoonlijke voedingsmiddelen.

Meer info hierover volgt later

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts.

Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Goed nieuws! Ben je nog geen lid van Wandelsport Vlaanderen? Dan is het nu het ideale moment om lid te worden! Als je je inschrijft voor de A.S.Adventure Brussels 60, kan je in het inschrijfformulier aanduiden dat je lid wil worden van Wandelsport Vlaanderen.

Je betaalt slechts 20 € ipv 35 € voor je lidmaatschap (tot eind december 2024), én bovendien kan je dit jaar meedoen met de A.S.Adventure Brussels 60 aan het ledentarief.

Waarom lid worden van de wandelfederatie? We zetten het even op een rijtje voor jou:

  • Korting op je inschrijving voor de A.S.Adventure Brussels 60
  • Korting op alle wandelingen georganiseerd door de wandelclubs in heel Vlaanderen (raadpleeg de kalender online op www.walkinginbelgium.be)
  • Verzekering 24 op 24 – 7 op 7 tijdens alle wandelactiviteiten van Wandelsport Vlaanderen (lichamelijke ongevallen/BA en rechtsbijstand)
  • Abonnement op Wandel.be magazine
  • Alle info over een lidmaatschap vind je hier