go-with-golazo

Maak kennis met een gloednieuw, uitdagend en groen wandelevent in en rond onze hoofdstad!

Golazo
Golazo

Op zaterdag 5 oktober vindt de eerste editie van de A.S.Adventure Brussels 60 plaats. In dit gloednieuwe en grootse wandelevent van 60 km trekken de deelnemers door een dertigtal parken en verrassende groene locaties in en rond Brussel. Na de AG Belgian Coast Walk is dit de tweede langeafstandswandelchallenge van organisator Golazo, dat hiervoor de handen in elkaar slaat met outdoor- en lifestylespecialist A.S.Adventure. Inschrijven voor de de A.S.Adventure Brussels 60 kan vanaf woensdag 8 mei om 14u.

De A.S.Adventure Brussels 60 start en finisht op zaterdag 5 oktober aan het Atomium. Onderweg doorkruisen de deelnemers het Park van Laken, wandelen ze langs de Oude Spoorlijn in Sint-Lambrechts-Woluwe, door het Zoniënwoud en langs het Moeras van Ganshoren. In totaal zullen er een dertigtal Brusselse parken en groene gebieden op het parcours liggen, verspreid over diverse Brusselse gemeenten. Naast de 60 km staat er ook een wandeling van 20 km op het programma.

Didier Neyt, Marketing Director A.S.Adventure: “Dat wandelen in de natuur wonderen doet voor je lichaam en geest, is geen geheim. Bij A.S.Adventure willen we daarom zoveel mogelijk mensen naar buiten sturen. We zijn dan ook blij om mee onze schouders te zetten onder dit ambitieuze en uitdagende wandelevenement. Met de A.S.Adventure Brussels 60 willen we niet alleen een unieke wandelervaring bieden, maar ook een echte connectie tussen stad en natuur maken.”

Greg Broekmans van Golazo: “Langeafstandswandelen wordt steeds populairder. We zien de vraag naar goed georganiseerde challenges stijgen. De AG Belgian Coast Walk op 11 mei lokt nu al meer dan 7000 deelnemers. Die deelnemers willen we ook een nieuwe uitdaging bieden in het najaar. In Brussel is er bovendien een enorm potentieel. Niet alleen aan deelnemers, maar zeker ook qua parcours. De meest groene hoofdstad van Europa doet zijn naam alle eer aan. Het is een fantastisch mooie lus rond de stad. Iedereen die deelneemt zal er door verrast zijn.”

Deel dit bericht

Lees ook